المقاااااااااااااااااااااااااااااااااااااادير
-3قطع كلب البحر
-1طماطم كبيرة
-5سنيات ثوم
500غ جزر
-كأس زيت الزيتون
-معدنوس -فلفل أسود
-فلفل أحمر
-فلفل أحمر حااااااااااااااااااار
-القليل من الزغفرااااااااان
-ملح
كيفية التحضيييييير
-حضري الشرمولة في وعااااااااااااااااء ضعي الطماطم الثوم المسحوق .المعدنوس .المقطع .الفلفل الاسود .الفلفل الاحمر .الفلفل الاحمر الحاااااااااااااار.الكمون .الزغفررررررررررررررررراااااااااااان .الملح وزيت الزيتون
-ضعي قطع الحوت فش الشرمولة.ادهنيها جيداااااااااااااااا زاتركيها تتشرب جيداااااااااااااااااااااااا
-في طنجرة .ضعي أغصااااااااااااااااااااااان المعدنوس .الجزر المقطع الي دوائر .
قطع السمك .أفرغي الشرمولة المتبقية والقليل من المااااااااااااااااااااء ثم اتركي الكل يطهي